Update April 2021

Published on 28 April 2021 at 23:07

Hoi Allemaal, 

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik aan de Nederlandse pagina gewerkt heb!

 

Achter de schermen van Owl and Apple Tree heb ik niet stil gezeten. Buiten dat ik natuurlijk ook nog mijn andere baan heb, en soms niet altijd mijn energie goed verdeel (zucht), wil ik toch graag verder bouwen aan Owl and Apple Tree.

Dit is wat er inmiddels in de steigers staat:

Nieuwe projecten!

 Mijn Redbubble Print on Demand pagina, ook te vinden via het menu bovenaan deze pagina. Hier plaats ik allerlei verschillende digitale ontwerpen die ik maak, meestal experimenteel, dus iets anders dan dat je misschien van mij gewend bent.

Buy me a Coffee; Is een nieuw project dat ik aan het uitproberen ben. Het is een pagina waar je mij kunt steunen door een kleine donatie te doen (je koopt zeg maar een kopje koffie, of in mijn geval thee voor me) of je kan lid worden door een herhaalde donatie te kiezen ( maandelijks of jaarlijks) 

DAAR STAAT NATUURLIJK WEL WAT TEGENOVER!

Steun je me maandelijks of jaarlijks door een lidmaatschap(je) te nemen, dan krijg je toegang tot een ledensite! Daar deel ik kijkjes achter de schermen, kan je een voorvertoning krijgen van mijn YouTube videos, kan je je aanmelden voor mijn Discord server, en doen we samen een virtueel bakje in mijn studio via live video.

(Dit is onderdeel van het "Tea Club" lidmaatschap, de kosten zijn €3,- per maand of €30,- per jaar)

Ik wil dit verder uitbouwen met een lidmaatschap dat buiten bovenstaande ook maandelijks digitale downloads bevat, en mogelijk een waarbij ik je ook iets met de post op kan sturen. Maar die twee ben ik nog aan het bedenken......

 

x Sylvia

 


Add comment

Comments

There are no comments yet.